Φήμη

ΦΗΜΗ

Η «Φήμη» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση για περισσότερα από 85 χρόνια. 

Ξεκίνησε από το Βασίλη Ζηδιανάκη το 1925. Με πενιχρά μέσα αλλά με περίσσιο κόπο, φωτισμένο όραμα και αταλάντευτη εμμονή στην ποιότητα, εξελίχθηκε από μια μικρή οικοτεχνία σε μια πολλά υποσχόμενη βιοτεχνία.

Η βραβευμένη Κρητική επιχείρηση «Φήμη» ανήκει πλεον στην οικογένεια της ALPHA KAFFE.

Η «Φήμη» είναι  μια από τις πιο εκσυγχρονισμένες Ελληνικές Εταιρίες που διακρίνεται για την γεύση της και για την ποιοτητά της.

Μια οικογενειακή επιχείρηση, σαν τη «Φήμη», δε θα μπορούσε παρά να εμποτίζει με τις αξίες της το προϊόν που παράγει και προσφέρει στον κόσμο. Τα αναψυκτικά της βασίζονται στην ίδια συνταγή εδώ και 90 χρόνια!

Το βασικό χαρακτηριστικό της λοιπόν, είναι η ξεχωριστή γεύση της, η οποία αναδεικνύει όλα τα αρώματα των φρούτων, προσφέροντας απόλαυση και δροσιά, χωρίς την επιβάρυνση της διατροφής μας με περιττές θερμίδες.

 Η «Φήμη» χρησιμοποιεί εως και 50% λιγότερη ζάχαρη, σε σύγκριση με αλλές Εταιρίες αναψυκτικών.

Η «Φήμη» διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα για την εμφιάλωση των αναψυκτικών της, με μια γραμμή παραγωγής δυναμικότητας 4,5 τόνων/ημέρα σε γυάλινο μπουκάλι, καθώς και μια γραμμή παραγωγής πλαστικών φιαλών τύπου PET. Η μονάδα πληροί όλα τα απαραίτητα πρότυπα, ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και να τηρείται η ασφάλεια και η υγιεινή στους χώρους εργασίας.

H φιλοσοφία της “Φήμης” βασίζεται στην πρόταση “Λιγότερη ζάχαρη, περισσότερο φρούτο!”